Певицата, барабанистка и изобретател Елица Тодорова, с която Varna24.bg ви срещна,

...
Певицата, барабанистка и изобретател Елица Тодорова, с която Varna24.bg ви срещна,
Коментари Харесай

Уникалната Елица Тодорова с интригуващ разказ за живота си в книгата С ритъм и любов !

Певицата, барабанистка и откривател Елица Тодорова, с която Varna24.bg ви срещна, показва своята първа автобиографична книга - елегантно илюстрирана със фотоси и персонални прозрения от пътуванията ѝ в 42 страни на най-високо равнище по света.

Остроумна, амбициозна, сполучлива и дръзка в следване на своите фантазии, варненката Елица среща читателите с триумфите си и завладяващите срещи, които е имала на Евровизия 2007 година и 2013 година, с Шведското Кралско семейство, Принц Алберт, Папа Йоан Павел 2, Бан Ки-мун и други. Личности повлияли на израстването и като темперамент и характер.

Олимпийският стадион, който тя подвига на крайници през 2011 година, е централа част от изданието. Кой ѝ оказва помощ по пътя нагоре, по какъв начин изобретява своите неповторими барабани, с които смайва на всички места чужденците по света - всичко това е включено в красивото издание.

Днес надарената родна звезда е рожденичка .

Varna24.bg й пожелава здраве, любов, ентусиазъм и още дълго да популяризира българския фолклор и страната ни по света с ангелския си глас!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР